(ВИДЕО) Фантастичним концертом, Гоца Тржан одушевила апатинску публику

Туристичка организација општине Апатин и ове је године организовала богат програм поводом Дана младих, а према речима Немање Јовића, директора ове организације, посебна пажња посвећена младима, те изузетна посећеност све већем броју садржаја у оквиру Дана младих, показатељ је да ће се овакви догађаји засигурно организовати и у наредним годинама.

– Дан младих се обележава, иначе, 12. августа, али ми смо већ дуги низ година увели традицију да најближу суботу прослављамо Дан младих, што због наших садржаја, које имамо током целог дана, то и због самог одазива гостију који долазе у Апатин. Данас смо обележавање Дана младих почели трком кануима. Имали смо Beach Volley турнир који је трајао током целог дана. Имали смо и неке нове садржаје, попут квиза, и дневни програм смо завршили са DJ Titom. То је кубански DJ који пушта латино ритмове и уједно анимира публику да плеше, учи их новим корацима и тако даље, рекао је Јовић.

Обележавање Дана младих завршено је фантастичним концертом Гоце Тржан, а која није крила своје одушевљење Апатином.

– Знате да ми је ово бар седми, осми пут у Апатину? Додуше, први пут на овако лепом месту и први пут на Мајами плажи. Баш кад смо долазили, била сам у фазону: Какав Мајами стајл! Надам се да овде и преко дана има пуно људи и да им је лепо, изјавила је Тржан у свом препознатљивом шаљивом тону, те сјајним концертом одушевила многобројну публику.

Као увод у концерт Гоце Тржан наступиле су и младе Апатинке, представнице ове општине на манифестацији Србија у ритму Европе, премијерно отпевавши песму са којом ће наступити на такмичењу.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs