(ВИДЕО) Још више садржаја за Апатинце и њихове госте

Туристичка организација Апатина наставља да приређује богате културне, уметничке и забавне програме за своје суграђане и госте, па нас већ овог викенда на плажи код „Плаве руже“ очекује „Deer and Beer“ фестивал, а наредне недеље обележавање Дана младих. 

„Већ вечерас крећемо са журком електронске музике, док сутра имамо велики концерт панк рок бендова, „Јорговани“ „Мајкан“ из Апатина и популарних „Гоблина“, већ наредне недеље 14. августа, ми ћемо обележити Дан младих, богатим програмом, који ће трајати током целог дана управо овде, на плажи Плаве руже“, рекао је директор Туристичке организације Немања Јовић.

Обележавање Дана младих ће, према речима организатора, проћи и у знаку спортских активности, али и уз такмичење у знању. 

„Можемо да очекујемо да ћемо имати трку кануима, имаћемо турнир у одбојци, и имаћемо један интересантан квиз, који ћемо назвати „Квиз две руже“, квиз ће се одржавати овде исто на плажи, подразумеваће седам група питања и све екипе могу да се пријаве у просторијама Туристичке организације Апатин, путем нашег контакт телефона или путем фејсбук странице“, додао је Јовић. 

Манифестације организује Туристичка организација Апатина, уз подршку општине, Канцеларије за младе и разних удружења.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs