Дечија недеља обележена у Апатину

Dečija nedelja Apatin

Дечија недеља је манифестација која се обележава у многим земљама света, како би се скренула пажња на права и потребе деце.
Основна школа „Жарко Зрењанин” из Апатина, и ове године, бројним активностима обележава Дечију недељу. Са циљем промоције полицијске професије, у сарадњи са Агенцијом за безбедност саобраћаја, данас је на Тргу Николе Тесле одржана промоција полицијске опреме, као и активности едукативног и забавног карактера за децу школског узраста.
Најмлађи суграђани, апатински Трг, обојили су бојама јесени, а догађају је присуствовао и заменик председнице општине, Радован Ђукић, који је истакао значај обележавања ове манифестације.
„Дечија недеља се бави питањима која су важна за добробит и развој деце, као што су здравство, образовање, исхрана и заштита од дискриминације. Ова недеља такође промовише идеју солидарности међу одраслима и децом, како би се створило окружење у којем деца могу да расту и развијају се у здравом и подржавајућем окружењу. Веома сам захвалан нашим просветним установама што својим приступом из године у годину дају велики допринос да се остваре овакве и сличне идеје”, поручио је Ђукић.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs