Донација годишњих пропусница на отворене базене за децу са дијагнозом из спектра аутизма и њихове родитеље

Специјална болница за рехабилитацију “Јунаковић” из Апатина, као успешна и друштвено одговорна компанија, још једном се укључила у кампању подршке осетљивим друштвеним групама у локалној заједници.

Директорка специјалне болнице др Драгана Мрђенов, остварила је контакт са Центром за социјални рад Апатин и склопљен је споразум о донацији годишњих пропусница на отворене базене за децу са дијагнозом из спектра аутизма и за њихове родитеље као пратиоце. Она је истакла да је упозната са бенефитима које термална вода и пливање имају на развој деце, а посебно деце са здравственим тешкоћама, те је на овај начин желела да помогне. Такође, додала је да је ово само један од начина на који Специјална болница за рехабилитацију “Јунаковић” пружа свој допринос и подржава важне активности које имају за циљ бригу о деци.

Директорка Центра за социјални рад Апатин, Николина Сучевић, захвалила се у име деце и родитеља, нагласивши важност ангажовања свих актера у нашој заједници у циљу подршке деци са тешкоћама у развоју.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије