Донација годишњих пропусница на отворене базене за децу са дијагнозом из спектра аутизма и њихове родитеље

Специјална болница за рехабилитацију “Јунаковић” из Апатина, као успешна и друштвено одговорна компанија, још једном се укључила у кампању подршке осетљивим друштвеним групама у локалној заједници.

Директорка специјалне болнице др Драгана Мрђенов, остварила је контакт са Центром за социјални рад Апатин и склопљен је споразум о донацији годишњих пропусница на отворене базене за децу са дијагнозом из спектра аутизма и за њихове родитеље као пратиоце. Она је истакла да је упозната са бенефитима које термална вода и пливање имају на развој деце, а посебно деце са здравственим тешкоћама, те је на овај начин желела да помогне. Такође, додала је да је ово само један од начина на који Специјална болница за рехабилитацију “Јунаковић” пружа свој допринос и подржава важне активности које имају за циљ бригу о деци.

Директорка Центра за социјални рад Апатин, Николина Сучевић, захвалила се у име деце и родитеља, нагласивши важност ангажовања свих актера у нашој заједници у циљу подршке деци са тешкоћама у развоју.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.