Крстурској школи „Петро Кузмјак“ награда за дигиталне иновације

skola

Београдска отворена школа (БОШ) организовала је седми Сајам школских тимова за каријерно вођење и саветовање, и ове године у онлајн формату, путем Зоом платформе. На овогодишњем Сајму представило се 12 школских тимова, а награда у категорији дигиталних иновација, у области каријерног вођења и саветовања, припала је Основној и средњој школи са домом ученика „Петро Кумјак“ из Руског Крстура.

Поред излагача који су се такмичили, на Сајму је присуствовало преко 80 виртуелних посматрача из школа,  државних институција, света бизниса, организација цивилног друштва и других заинтересованих појединаца. 

Овогодишњи излагачи су се представили из школа у Бачу, Књажевцу, Руском Крстуру, Великој Плани, Нишу, Београду, Крагујевцу, Сечњу, Панчеву и Бајиној Башти.

Седми Сајам школских тимова за каријерно вођење и саветовање реализовао се кроз партнерство са пројектом Кока-Кола подршка младима. Поменути пројекат је усмерен на развој личних и професионалних вештина младих, а уз сарадњу са Београдском отвореном школом подржава и развој услуга каријерног вођења и саветовања које доприносе бољој запошљивости.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови: