Међународни фестивал вина и хране „Ravangrad Wine Fest“ Сомбор

Vino

Туристичка организација Града Сомбора организује XИИ Међународни фестивал вина и хране под називом „Раванград Wине Фест“. Ова јединствена манифестација на подручју Западнобачког округа, биће одржана 04. децембра 2021. године, на две локације, у Соколском дому и Мађарској грађанској касини у Сомбору.

Организатор манифестације, обзиром на досадашње искуство у броју пријава, очекује да ће се на овај Фестивал пријавити око 100 излагача из Србије и земаља окружења, који ће посетиоцима представити своје производе попут вина, ракије, разних врста специјалитета, слатког програма, али и услуге угоститељских објеката, туристичких организација.

Посетиоци ће поред дегустације поменутих производа, моћи да уживају и у културно-уметничком програму, стручним предавањима, промоцијама и презентацијама реномираних винских кућа.

Излагачи који су заинтересовани да своје производе и понуде изложе на овом Сајму, могу уз попуњену пријаву, чији је рок за подношење 29. новембар, да закупе излагачко место, бесплатно или уз извесну котизацију, и тиме учествују на овој престижној манифестацији. Медијска кампања Фестивала ће бити реализована путем локалних ТВ, радио станица и штампаних медија, електронских медија и друштвених мрежа, појединих регионалних и националних радио и тв емитера, као и промоцијом преко Туристичке организације Србије, Туристичке организације Војводине, и извештавањем преко дописника дневних новина. Основни подаци учесника налазиће се у Каталогу Фестивала, а радно време Фестивала је од 12 до 20 часова.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.