Министар Вучевић о срамотним нападима на председника Србије: Види се ко је борац на првој линији одбране, а ко „фотељаш“

AV

Министар одбране Милош Вучевић осврнуо се на нападе на председника Србије Александра Вучића и истакао да пораз није опција за председника.

На свом Инстаграм профилу Вучевић је написао да се „на муци познају јунаци“.

Говорили су наши стари и управо се ових дана, а посебно после скупштинске седнице о КиМ и срамотног напада на председника Вучића, види ко је борац на првој линији одбране националних интереса и завета, а ко лицемерни неодговорни “фотељаш” без икаквог додира са реалношћу савременог света и салонски борац, коме су пуна уста Косова у топлој скупштинској сали у центру Београда, кога напуштају страначке колеге на том истом Косову. И зато “у се и у своје кљусе”, по ко зна који пут Србији остаје само њен народ, који разуме све и који подржава оног државника који рударски, већ годинама, тешко и напорно, поправља ужасно тешко стање у којој се наша држава налазила око КиМ и који је ово питање успео да врати у фокус великих сила. Јединство нам је неопходно, видим и осећам да оно у народу постоји, зато знам да можемо много. Пораз није опција за председника Вучића, горе главу, победиће Србија- написао је министар одбране на свом Инстаграм профилу.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs