Настављене активности уређења града Сомбора и насељених места

Trimer

Током протекле недеље, јавна комунална предузећа Града Сомбора наставила су са спровођењем редовних активности уређења.

ЈКП „Зеленило“ Сомбор извршило је замену урбаног мобилијара на дечијем игралишту у насељеном месту Колут, а постављене су и потпуно нове табле за кош, док су на клупама замењене штафле. На територији Месне заједнице „Венац“, постављене су нове канте за смеће. Како је услед елементарне непогоде дошло до напукнућа бођоша на Апатинском путу, радници Одељења за одржавање парковског и јавног зеленила, извршили су санацију.

Радници ЈКП „Водоканал“ реализовали су радове на фарбању јавних чесми у салашким насељима Ненадић и Ранчево, на Апатинском путу код моста, на Гаковачком путу код пружног прелаза и у улици Славиша Вајнера Чиче. Осим тога, радници овог предузећа ангажовани на пословима одржавања водоводне мреже, санирали су кварове на више локација.

Након завршених радова у насељеном месту Чонопља, радници ЈКП „Простор“ Сомбор наставили су са уређењем насељених места Риђица и Кљајићево. Према утврђеном распореду приоритета, добијеном од стране надлежних у месним заједницама, вршено је кошење траве на површинама испред старих и напуштених кућа, затим површинама у зони раскрсница, као и на другим јавним површинама.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије