Највећи светски иноватори из области вештачке интелигенције на окупу у октобру

На трећем Wonderland AI самиту представиће се више од стотину компанија, светских лидера у области вештачке интелигенције.

Препознат као један од најиновативнијих догађаја у свету, Wonderland AI Summit трећу годину за редом окупља светске лидере у области вештачке интелигенције на онлине самиту 21. и 22. октобра 2021. године.

Ове године на самиту се очекује учешће преко 2000 учесника и више од 100 светских компанија попут Huawei, Samsung, Google, PWC, Neurala, Nvidia и многих других. На четири бине најсвежије информације из AI представиће 120 еминентних светских предавача.

Посебну пажњу ове године Wonderland посвећује старaпима који ће управо на једној од четири бине моћи да представе свој рад.

„Земља чуда“, ће у оквиру четири онлајн стејџа (едукационог, техницког, стартуп и главног стедјза) угостити имена попут Massimiliano Versace (Neurala), Alison Lowndes (NVIDIA), Aleksandra Faust (Google Brain Research), Nicholas Lane (Samsung AI), Josh Simons (VMware), Anand Rao (PWC), Patrick Bangert (Samsung SDS), Anna Nordell-Westling (Sana Labs) као и многа друга.

Иницијатива за организацију овог догађаја глобалног карактера потиче управо од АИ ентузијаста из Србије, уз традиционалну подршку дајмонд партнера и пријатеља из компаније Хуавеј.

Такође, самит су подржале и компаније Dell, Anari AI, Serbian AI Society, Angelico, CITY AI и многе друге.

Већ од данас сви заинтересовани могу осигурати своје место на највећем онлине AI догађају ове године и сазнати како водеће светске компаније развијају и примењују AI решења у свом пословању.

Захваљујући многобројним спонзорима, котизација за учешће остала је непромењена у односу на прошлу годину, а посебни пакети карата и погодности омогућене су и студентима.

Wonderland AI Summit је део Wonderland AI екосистема који чине АИ ентузијасти, истраживачи и лидери у повезаним областима окупљени у Serbian AI Society, Anari AI, Wonderland AI Summit, Angelico i CITY AI – организације које кроз различите приступе вештачкој интелигенцији унапређују демократизацију знања у области АИ-а као и ширење и промоцију технолошких новитета на проактиван и иновативан начин.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs