Недељни преглед активности ЈКП „Комуналац“ Кула

Odvoz smeća

Током протекле недеље, радници Јавног комуналног предузећа „Комуналац“ из Куле, наставили су са својим редовним активностима.
Наиме, извршени су кошење и уређење зелених површина на више локација, почевши од центра Куле, Лењинове улице и улице Маршала Тита, преко стамбеног блока „Ламеле“, па затим у улици Јосипа Крамера. Такође, ремонтоване су љуљашке са дечијих игралишта, како би биле безбедније за употребу малишанима, те су након ремонта исте монтиране на своја места. Поправљене су заштитне ограде на игралишту у улици Марка Перичина Камењара и однет је комунални отпад са Старог гробља у Кули. Извршен је и утовар ПЕТ амбалаже.
Даље, извршено је и орезивање грана које залазе у жице у улици Исе Бајића, као и у улици Иве Лоле Рибара. На игралишту Гедер је извршена припрема терена за бетонирање и постављене су анкер стопе за нови мобилијар на овом игралишту, а исте радње извршене су и на игралишту у Блоку 13. Саниран је квар на водоводној мрежи у улици Вељка Влаховића, док је у улици Маршала Тита реализовано чишћење банкина и сливника. На игралишту Јарош дотегнуте су и подигнуте заштитне мреже око самог игралишта.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs