Нова победа кошаркашког клуба „Апатин“

Кошаркашки клуб “Апатин” састао се у хали основне школе “Жарко Зрењанин” са кошаркашким клубом “Марина” Бачка Паланка. Ово је било пето коло у конкуренцији “Летње лиге” Бачка, а наши момци су славили резултатом 78:61.

После прве четвртине која је отишла у корист гостију резултатом 21:25, Апатинци су блистали у другој четвртини и на полувреме се отишло резултатом 43:38. У другом делу меча, односно у последње две четвртине, изабраници Ненада Угарковића су били бољи, контролисали утакмицу, и заслужено славили коначним исходом 78:61. 

У редовима домаћих најефикаснији је био Почучa са 20 поена, док је код гостију најрасположенији био Миловац са 20 поена. Тренер Апатинаца Ненад Угарковић каже да је задовољан издањем екипе, и оно што треба нагласити јесте да је ова екипа у такмичењу са младим тимом, да би што више напредовали у били спремни за следећу сениорску сезону. 

Овом победом, кошаркашки клуб “Апатин” се тренутно налази на четвртој позицији са 4 бода, а испред њега су “Basketball Stars” и “Славија-Универзитет” са 5 бодова, као и првопласирана “Марина” са 6 бодова, али и утакмицом више.

Видан Јеротијевић

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије