Нови успеси апатинских атлетичара, од септембра наставак бесплатне школе атлетике

Чланови Атлетског клуба Апатин, у оквиру припрема за наступе на Првенствима Србије у јесењем делу сезоне, наступају на уличним тркама у Републици Србији и окружењу.

Протеклог викенда (петак, 20.8. и субота, 21.8.) у Босни и Херцеговини су одржане две трке у Угљевику и Бановићима у којима су успешан наступ имала три члана Атлетског клуба Апатин (Александар Стајић, Немања и Никола Ђурић).

У петак је одржана 6. улична трка Угљевик где је у трцу на 5 километара у укупном пласман на треће место и бронзано одличје освојио Александар Стајић са обореним личним рекордом на 5 километара, сјајно 6. место освојио је Немања Ђурић, док је Никола Ђурић остварио пласман у првој половини свеукупног пласмана.

У суботу је у Бановићима одржана још једна лепа атлетска манифестација и у којој су наступили чланови АК Апатин који су претходног дана такмичилу у Угљевику. Александар Стајић и Немања Ђурић заједно су одрадили трку и у свеукупном пласману су освојили 5. и 6. место, док је Никола Ђурић остварио пласман сличан пласману у Угљевику.

Чланове Атлетског клуба Апатин наредног викенда очекују наступи на неколико такмичења, Суботички полумаратон, Ваљевски полумаратон, Првенство Србије за ветеране и ветеранке у Сремској Митровици и трејл трци Копаоник 2021.

Атлетски клуб Апатин, после краће паузе, почетком септембра наставља са радом са полазницима бесплатне школе атлетике. Термини и место реализације могу се добити преко емаила: akapatin2001@gmail.com.

Г.Ч.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs