Одазови се, природа те зове!

Спортско-едукативни камп ,,Зов природе“ настао је с циљем да приближи децу природу и упозна их са њеним добрима. Порастом технолошког развоја, данашње генерације се све више отуђују од природе и теже ка урбаним срединама.

Боравак у природи, као и традиционалне дечије игре су све више неправедно запостављене, а та удаљеност код деце лоше утиче на њихов психофизички развој и доводи до све веће опседнутости виртуелним светом, нездравим начином исхране, као и до нездравог начина живота уопште.

Kамп ,,Зов природе“ Вас позива да пођете у авантуру која се манифестује кроз спорт и едукацију ради развоја моторичких способности и еколошке свести. Овај камп нуди три сегмента активности и то: 

  1. Спорт и рекреација
  2. Едукација
  3. Упознавање природе и здравог живота
  • Најважнија област кампа јесте авантура, а наш циљ је да деца уче кроз забаву, поручују из “Зова природе”.

Из године у годину, овај капм привлачи све већу пажњу, а због велике заинтересованости и попуњености постојећих, отворене су још две смене, од 25. јула и од 31. јула.

За боравак у кампу, обезбеђени су превоз, смештај, исхрана, осигурање, инструктори, програм кампа, опрема, мајице, награде… Kамп се одржава у околини Апатина, у СРП “Горње Подунавље” и намењен је деци од 6 до 16 година.

Смене су:

I: 27.6. – 3.7. – деца од 11 до 16 година

II: 3.7. – 7.7. – деца од 6 до 11 година ПОПУЊЕНО

III: 11.7. – 17.7. – деца од 11 до 16 година ПОПУЊЕНО

IV: 17.7. – 21.7. – деца од 6 до 11 година

V: 25.7. – 31.7. – деца од 11 до 16 година

VI: 31.7. – 4.8. – деца од 6 до 11 година

  • Пожурите и пријавите се за незаборавну летњу авантуру у природи. Спавање у шатору, дружење поред логорске ватре, биоскоп под звезданим небом, вожња бродићем, јахање, вожња фијакером, потрага за благом, стреличарство, веслање кануа, делић је свега што смо спемили за вас. Очекујемо вас, поручују из Спортско-едукативног кампа ,,Зов природе“.

Све информације можете добити кликом ОВДЕ или на телефон 065/21-24-272.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије