ОРК “Апатин”: Изградњом чврстих веза у клубу до још бољих спортских резултата

Подмладак омладинског рукометног клуба “Апатин”, организовао је за своје полазнике мини екскурзију у Нови Сад. Прва дестинација је била Петроварадинска тврђава, где су обишли подземне војне галерије, а након обиласка, отишли су у Адреналин парк, у ком су искористили време да обаве тренинг. Након ручка, уследио не обилазак Фрушке горе.

Полазнице ОРК “Апатин” биле су више него задовољне, а Никола Орељ, тренер клуба истакао је за 025инфо да су дружење међу спортистима, те здрава атмосфера у тиму, подједнако важни као и посећеност у спорту.

  • Одлично смо се провели на прелепом излету у Новом Саду! Обишли смо Адреналин парк, у којем су деца, слободно могу рећи, одрадила један “висећи тренинг” који је трајао два сата, а препреке нису биле ни мало лаке. Поред тога смо били и на Фрушкој гори на кратком тренингу. Код деце такође треба, поред спорта, развијати осећај за културу, те смо из тог разлога обишли и поџемне војне галерије.

На самом крају Никола је додао да су деца одушевљена, и да им је у плану наставити њихове викенд амбиције, у којима се друже и обилазе нашу општину са бициклима.

  • Са децом требате да радите, бавите се њима, или не радите уопште, трећег нема, закључио је наш саговорник.

Видан Јеротијевић

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on google
Google+
Share on email
Email

Тагови:

Најновије