ОРК „Апатин“: Изградњом чврстих веза у клубу до још бољих спортских резултата

Подмладак омладинског рукометног клуба „Апатин“, организовао је за своје полазнике мини екскурзију у Нови Сад. Прва дестинација је била Петроварадинска тврђава, где су обишли подземне војне галерије, а након обиласка, отишли су у Адреналин парк, у ком су искористили време да обаве тренинг. Након ручка, уследио не обилазак Фрушке горе.

Полазнице ОРК „Апатин“ биле су више него задовољне, а Никола Орељ, тренер клуба истакао је за 025инфо да су дружење међу спортистима, те здрава атмосфера у тиму, подједнако важни као и посећеност у спорту.

  • Одлично смо се провели на прелепом излету у Новом Саду! Обишли смо Адреналин парк, у којем су деца, слободно могу рећи, одрадила један „висећи тренинг“ који је трајао два сата, а препреке нису биле ни мало лаке. Поред тога смо били и на Фрушкој гори на кратком тренингу. Код деце такође треба, поред спорта, развијати осећај за културу, те смо из тог разлога обишли и поџемне војне галерије.

На самом крају Никола је додао да су деца одушевљена, и да им је у плану наставити њихове викенд амбиције, у којима се друже и обилазе нашу општину са бициклима.

  • Са децом требате да радите, бавите се њима, или не радите уопште, трећег нема, закључио је наш саговорник.

Видан Јеротијевић

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs