ОШ ,,Жарко Зрењанин”: Награђени ученици IV-4

Ученици четвртог разреда ОШ ,,Жарко Зрењанин” из Апатина, сво троје из истог одељења, ових су дана остварили изузетне резултате у различитим областима.  Јелена Куриџа освојила је 1. место на окружном такмичењу из математике и треће место у атлетској трци у Сомбору, Милица Занзе 1. место у атлетској трци на 60 метара на ,,Спортским играма младих” у Сомбору и остварила пласман на покрајинско такмичење, а Марко Миљешић пласирао се на општинско такмичење из математике и освојио 2. место на окружном такмичењу у шаху.

Сјајна математичарка, Јелена Куриџа, осим заинтересованости за овај, од првих школскох дана показује велику заинтересованост за све предмете. Редовна је на различитим ваннаставним активностима, постиже запажене резултате у шаху- пласирала се на државно такмичење, у атлетици – скок у даљ, пласман на окружном такмичењу, а све то обогаћује успешним извођењем мелодија на клавиру.

Ученица Милица Занзе је успешна атлетичарка државних размера. Основни мотив јој је обарање личног рекорда, а представљала је нашу земљу на такмичењу у Сплиту .

Њихов другар из разреда, Марко Миљешић, поред сјајних резултата у шаху и из математике, дуги низ година успешно тренира кошарку.

Како каж у школи, Јелена, Милица и Марко су омиљени у одељењу, увек спремни да помогну другарима и да учествују у свим школским активностима. Понос су својих другара и учитељице Јелене Љубеновић Грозданић.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs