Оџаци: Обележен Дан ослобођења и колонизације општине

Обележавање дана

У Оџацима је јуче обележен Дан ослобођења и колонизације општине уз подсећање на све хероје, који су дали своје животе за слободу. Председник општине Оџаци, Горан Николић, као и представници СУБНОР-а и резервних војних старешина, положили су венце на спомен обележје ослободиоцима Оџака.

Програм обележавања Дана ослобођења и колонизације, настављен је свечаном седницом Скупштине општине Оџаци, којој су поред одборника присуствовали и многобројни представници политичког, културног и друштвеног живота у општини, представници Војске Србије, цркава и верских заједница, као и гости из других општина.

На Свечаној седници Скупштине истакнуто је, да је овај дан прилика да се присетимо и захвалимо ослободиоцима, који су се борили и дали своје животе за слободу и своју отаџбину.

На седници је приказан видео, који је обухватио најзначајније инвестиције и пројекте реализоване у периоду између два дана општине, а све велике инвестиције реализоване су захваљујући подршци председника Републике Србије Александра Вучића, Републичке и Покрајинске владе.

Обележавање Дана ослобођења завршено је пригодним културно-уметничким програмом.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs