Помозимо Светлани!

На „Базару за Светлану“, који се одржава у суботу, 12. јуна од 9 часова, биће организован и пропратни програ. Поред АПАТИНСKИХ МАЖОРЕТKИЊА чији се наступ очекује око 10 часова, пола сата после наступиће и певачка група ЕТНА, док ће након тога наступити музичка радионица ROCK KIDS FEST, где ће се посетиоцима Базара представити Сара Танасић, Ена Ђорђевић и Јовица Десница, уз пратњу професора Милорада Басте на клавијатурама.

Подсећамо, током прошле године грађани Апатина, али и Сомбора, су одржали неколико хуманитарних базара захваљујући којима су, поред бројних донатора, прикупљења средства за хитну интервенцију Светланиног лечења. Срећом, све терапије су добро прошле, резултати су очекивани и Светланино здравствено стање се побољшало.

Међутим, због свих бројних захвата, неопходна је вишемесечна терапија како би се организам опоравио и метастазе не би вратиле, а цена рачуна за лекове предвиђене терапије износи преко 14.000 евра. Тренутни број донација сакупљених путем СМС порука покрива само трећину те суме, тако да је неопходна помоћ породици у скупљању преосталих средстава.

Због свега наведеног, Туристичка организација општине Апатин позива све људе добре воље да посете базар у суботу, 12. јуна, у периоду од 9 до 12 сати, у пешачкој зони улице Српских Владара.

До тада свако од нас може послати макар САМО ЈЕДНУ ПОРУKУ 788 на број 3030 и тиме помоћи Светлани.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије