После 6 година, Ђорђе Јоксимовић поново са својим ћеркама

Đorđe

Ђорђе Јоксимовић, отац који се годинама борио за старатељство над своје три ћерке, о чијем случају је снимљен и филм “Отац”, данас је, после правоснажне пресуде, своју децу коначно преузео из хранитељске породице. Након што је пет пута пешачио од Крагујевца до Београда, како би апеловао на надлежне да му децу врате, сада је коначно поновно са својим ћеркама.

Јоксимовићеве ћерке, три малолетне девојчице, налазиле су се код хранитеља у Крагујевцу, којима су додељене пре четири месеца, након што су премештене из хранитељске породице из Тополе, код којих су биле претходних година. Оца су до сада виђале викендом.

Према писању медија, деца су му, одузета због, како је испричао раније, болести његове жене. Супруга му је и даље на лечењу, а Ђорђе, који није радио у време када су му одузета деца, сада има стално запослење и тврди да има услове да му деца буду враћена.

Он је пре неколико дана започео и штрајк глађу, коју је прекинуо након што су јуче из Центра за социјални рад позвали његовог адвоката и навели да ће за пет дана све законске процедуре у вези са пресудом бити завршене, а деца враћена.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs