Почеле пријаве за кување паприкаша у оквиру Рибарских вечери

Ове године Апатинске рибарске вечери се одржавају од 22. до 25. јула. Kвалификације за све такмичаре са територије Апатина одвијају се првог дана, односно у четвртак, 22. јула. Котизација износи 2.000 динара, без награда, проходност у финале за 15 такмичара.

У петак, 23. јула, одржаће се други квалификациони дан и уједно Отворено првенство Апатина, а оно је искључиво намењено такмичарима који НИСУ са територије општине Апатин. Котизација износи 3.000 динара, обезбеђене награде за 3 првопласирана који уједно имају проходност у финале.

Субота, 24. јул, је резервисана за велико финале, учешће на основу пласмана, обезбеђене награде за 3 првопласирана.

У недељу, 25. јула, ће се одржати ревијално вече, односно масовно кување апатинског рибљег паприкаша без такмичарског значаја. Котизација износи 2.500.

Пријаве се подносе искључиво у просторијама Туристичке организације Апатин на адреси Петефи Шандора 2а, уз плаћање котизације, радним данима од 08 – 14 часова. Број места је ограничен!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on google
Google+
Share on email
Email

Тагови:

Најновије