Поштовање прописаних мера и термина на базенима, кључно за безбедност деце!

На базенима Специјалне болнице за рехабилитацију “Јунаковић” у Апатину, од понедељка, 28. јуна, почела је са радом Школа пливања за децу непливаче у организацији Спортског савеза општине Апатин и Специјалне болнице за рехабилитацију “Јунаковић”, а придружују им се и деца из школе пливања под организацијом Пливачког центра “Јунаковић”.

Због све чешћих немилих догађаја на купалиштима, Специјална болница за рехабилитацију “Јунаковић” појачала је безбедносне мере, те о безбедности купача брину лиценцирани спасиоци.

  • С тим у вези, овом приликом апелујемо како на организаторе пливачких школа, тако и на родитеље деце, да поштују све прописане мере значајне за безбедност деце, као и кућни ред који се спроводи на базенима, стоји у обавештењу за јавност.

Из Специјалне болнице за рехабилитацију “Јунаковић” истичу да школе пливања врше обуку деце непливача само радним данима у периоду од 09 до 11 часова. Викендом, због великих гужви на базенима, школе пливања НЕ ВРШЕ обуку ИЗ РАЗЛОГА БЕЗБЕДНОСТИ ДЕЦЕ.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs