Поштовање прописаних мера и термина на базенима, кључно за безбедност деце!

На базенима Специјалне болнице за рехабилитацију “Јунаковић” у Апатину, од понедељка, 28. јуна, почела је са радом Школа пливања за децу непливаче у организацији Спортског савеза општине Апатин и Специјалне болнице за рехабилитацију “Јунаковић”, а придружују им се и деца из школе пливања под организацијом Пливачког центра “Јунаковић”.

Због све чешћих немилих догађаја на купалиштима, Специјална болница за рехабилитацију “Јунаковић” појачала је безбедносне мере, те о безбедности купача брину лиценцирани спасиоци.

  • С тим у вези, овом приликом апелујемо како на организаторе пливачких школа, тако и на родитеље деце, да поштују све прописане мере значајне за безбедност деце, као и кућни ред који се спроводи на базенима, стоји у обавештењу за јавност.

Из Специјалне болнице за рехабилитацију “Јунаковић” истичу да школе пливања врше обуку деце непливача само радним данима у периоду од 09 до 11 часова. Викендом, због великих гужви на базенима, школе пливања НЕ ВРШЕ обуку ИЗ РАЗЛОГА БЕЗБЕДНОСТИ ДЕЦЕ.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on google
Google+
Share on email
Email

Тагови:

Најновије