Први виртуелни Сајам образовања Универзитета у Београду 29. и 30. марта

Komunikacija

Први виртуелни Сајам образовања за ученике средњих школа у Србији, одржаће се 29. и 30. марта, у организацији Универзитета у Београду.

Првог дана своје студијске програме представиће Медицински факултет, Факултет ветеринарске медицине, Стоматолошки, Фармацеутски, Архитектонски, Грађевински, Електротехнички факултет, ФОН.

Такође, првог дана на Зум платформи ће се представити Математички факултет, Машински, Саобраћајни, Технолошко-металуршки, Пољопривредни, Шумарски, Технички факултет у Бору и

Рударско-геолошки факултет.

Другог дана матурантима ће се представити Биолошки факултет, Географски, Физички, Хемијски, Факултет за физичку хемију, Економски, Факултет безбедности, Факултет спорта и физичког васпитања, Правни факултет.

Међу факултетима, другог дана биће и Факултет политичких наука, Факултет за специјалну едукацију и рехабилитацију, Филозофски, Филолошки, Учитељски и Православни богословски факултет.

Сваки факултет представиће своје студијске програме у презентацији до 20 минута, а након тога представници факултета биће на располагању ученицима за додатна питања и консултације.

Универзитет у Београду позива све кандидате да погледају распоред презентација и сазнају све у вези са уписом на жељене студије.

Програм сајма биће одржан уживо 29. и 30. марта од 10 до 16.30 часова, на Зум платформи на линку.

УБ у наредној школској 2022/23. години примиће око 15.000 нових студената на више од 100 студијских програма.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије