Презентација енергетског атласа региона 11. маја у ПКС

Energetika

Институт за енергетику Југоисточне Европе (IENE), Привредна комора Србије (PKS) и национална берза електичне енергије SEEPEX 11. маја организују презентацију студије “Преглед и перспективе енергетике Југоисточне Европе 2021/2022 / South East Europe Energy Outlooк 2021/2022”, коју ће одржати представници института IENE.

Презентација ће бити одржана са почетком у 12 часова у просторијама Привредне коморе Србије у Београду, саопштила је PKS.

Студија коју је израдио IENE Енергетски Институт из Атине, наводи се у саопштењу, обрађује све детаљне податке, тржишне информације и трендове у енергетици појединачних земаља и истовремено регионалне секторске анализе и
пројекције развоја до 2040.

Својеврсни енергетски атлас региона од 1.450 страна обухвата енергетику 15 земаља југоисточне Европе (Албанија, Босна и Херцеговина, Бугарска, Црна Гора, Грчка, Хрватска, Израел, Кипар, Мађарска, Румунија, Северна Македонија, Словенија, Србија и Турска.

Публикација је намењена стручњацима који се баве енергетиком, руководиоцима енергетских компанија, представницима власти, агенцијама и међународним организацијама, банкарима, академским истраживачима…

Додаје се да је број места на презентацији је ограничен и да је обавезна електронска регистрација најкасније до 6. маја 2022.

Сва додатна питања могу се поставити на е-маил ljubinko.savic@pks.rs или број телефона 066 875 11 12.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије