Прекаљени србомрзац Брајан Брковић поново уништава град и скрнави по Новом Саду у који је дошао да студира! Унук Туђмановог заштитника шири мржњу

Први Павелићевац Новог Сада са дугом породичном традицијом у том пољу, Брајан Брковић и његови малобројни саборници ноћас су опет ружили град и уништавали имовину остављајући претеће и увредљиве пароле исписане фарбом на Лиману.

Иако су овакви пирови постали уобичајени за човека коме Туђманова слика има посебно место у породичном албуму и који још законски није одговарао за скрнављење заставе, има и оних који оправдавају овакав поступак. Један од њих је активиста ССП и новинар Томо Ловрековић, који из прве руке објашњава како је до уништавања имовине опет дошло.

– За разлику од деде и оца усташе, Брајан је наш човек, убачени елемент. Проблем је што није очекивао да ће тако брзо разбити протесте лажних еколога због хроничног недостатка самопоуздања, па је наручио веће количине фарбе из једне фарбаре на одложено плаћање. Пошто је Ђилас инсистирао да преузмем његово место у странци и преусмерио финансије на мене, Брајан је остао и без простора за фарбу, па је решио да је потроши, како не би пропала – објашњава Ловрековић за наш портал.

Он каже да је Брковић прво на фасади зграде где живи Миран Погачар с којим су се његови пајташи сукобили прво написао “Миране, ипак те волимо” и “Опраштамо што си нас тукао”, а потом и недалеко одатле и паролу “Ја враголан и мој деда, вазда нам све српско смета”. Како је ипак остало још фарбе, видно утучени Брајан наставио је да шара увреде и бесмислице целу ноћ.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brajan Brkovic (@podpans_)

Он се од јутрос осећа исцрпљено и депресивно, једва је потписао подршку за НАТО листу и Поноша. Најкривље ми је што ме је заборавио у свему томе, како се види из преписке, а толико пута смо друговали до касно у ноћ – каже Ловрековић.

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brajan Brkovic (@podpans_)

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.