Пријем за Александру Марић, хероину 2022. године

Doček

У оквиру Конкурса за појединце који су се у 2022. години истакли својим несебичним херојством, а у организацији Делегације Европске уније у Србији и Фондације „Ана и Владе Дивац“, Апатинка, Александра Марић, нашла се у десет одабраних хероја на нивоу целе Србије.
Тим поводом, у „Плавој” сали општине Апатин, организован је пријем за ову хероину. Пријему је присуствовала и Мирјана Ћалић, из Удружења грађана „Мали принц”, која је и предложила Александру за награду, испред Фондације „Ана и Владе Дивац“ била је пројектна менаџерка, Ивона Гвозденовић, док су локалну самоуправу представљали заменик председнице општине Апатин, Радовн Ђукић и шефица кабинета, Наташа Ћурћић.
„За нас је овај Конкурс веома важан. Спроводимо га трећу годину у сарадњи са Делегацијом Европске уније у Србији и желимо да афирмишемо и промовишемо добра дела, херојска дела обичних људи и дамо примере другима како могу да ураде нешто лепо и корисно за своју заједницу и буду награђени због тога”, рекла је Ивона Гвозденовић, која је на данашњи пријем, испред Фондације „Ана и Владе Дивац“, као знак пажње, за Александру Марић донела торту.
Заменик председнице општине Апатин, Радован Ђукић, честитао је Александри Марић на добијеном признању истакавши да ће локална самоуправа, као и до сада, подржавати сваку врсту хуманитарног рада и активности које се спроводе у општини.
„Признање ми веома пуно значи и заправо је највеће признање које сам до сада добила. Оно на најбољи начин презентује рад Удружења „Мали принц” и биће нам велика сатисфакција за даљи рад”, рекла је Марић

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs