Радно време током празника

Ускршњи и првомајски празници ове године су спојени, те ће већина наших суграђана имати прилику одмарати пуних 5 дана.  

Празновање почиње на Велики петак, 30. априла, Празник рада, 1. мај, је у суботу, а Ускрс у недељу, 2. маја. Јавне установе током та три дана, а такође и у понедељак и уторак, 3. и 4. маја, неће радити.

За ученике основних и средњих школа распуст почиње у петак, 30. априла, с тим што се средњошколци враћају на наставу 5. маја, док за основце школа почиње неколико дана касније, тачније 10. маја. Предшколска установа „Пчелица“ не ради од 30. априла до 4. маја, а након тога, све до 7. маја, дежураће објекти у Блоку 112.

Јавно комунално предузеће „Наш Дом“ из Апатина редовно ће одвозити смеће по распореду, у петак, 30. априла, као и понедељак и уторак, 3. и 4. маја. 

Када је у питању апатински Дом здравља, „Хитна помоћ“ дежура све дане празника, превијалиште ће радити редовно радно време у преподневним сатима, у петак и суботу, 30. априла и 1. маја моћи ће се ревакцинисати сви грађани којима је раније била заказана ревакцинација, док ће Црвена зона радити редовно током свих дана пазника, у периоду од 9 до 16 сати.

Већина трговинских објеката радиће скраћено радно време на Велики петак, 30. априла, а на дан Ускрса, 2. маја, готово све продавнице биће затворене.

IDEA у петак, 30. априла, ради редовно, од 7 до 22 сата. Исто радно време има и у суботу, 1. маја, док ће недеља, 2. мај, за овај маркет бити нерадан дан. 

Када је у питању MAXI, 30. априла ради скраћено, до 18 сати, 1. маја ради редовно, од 7,30 до 21 сат, док ће на дан Ускрса, у недељу, бити затворен.

LILD на Велики петак такође ради скраћено радно време, до 18 сати, док су субота и недеља, 1. и 2. мај, за раднике овог маркета нерадни дани.

Остале дане празникасви маркети раде редовно радно време.

Продавница на старој пијаци, популарни ,,Марићи“, биће отворена током свих дана празновања, до 22 сата.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs