Расписан конкурс Eks Libris

Meander galerija

Културни центар Апатин и Галерија „Меандер“ расписали су конкурс за уметнике како би узели учешће на 6. Међународној изложби Eks Librisа, која се одржава у оквиру манифестације кратких форми „Потпис“. Ова манифестација представља приказе кратких форми из визуелних уметности, књижевности, театра и музике.

Учешће на конкурсу је бесплатно, а тема радова је „Иза маске“ или на слободну тему. Заинтересовани могу своје радове послати до 15. августа 2022. година, на адресу Галерије „Меандер“ Апатин (за Eks Libris изложбу 2022), Трг Николе Тесле 12, 25260 Апатин.

Потребно је да радови буду изведени традиционалном графичком репродуктивном техником, прихватају се радови на рачунару и дигитални отисци. Од сваког примерка Eks Librisа потребно је да се пошаљу по два потписана отиска. Један уметник може да пошаље највише 5 Eks Librisа, а радови су ограничени на максималну величину од 15×15 цм.

Аутори најбољих радова ће бити награђени, а биће штампан и каталог.

Изложба ће бити постављена у Галерији „Меандер“.

Све додатне информације доступне су путем телефона 025-773-923, путем сајта КЦ Апатин или путем електронске поште galerijameander@yahoo.com.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs