Туристичка организација Града Сомбора представила своју понуду на Међународном сајму туризма

Sombor

У Београду је од 24. до 27. марта организован 43. Међународни сајам туризма, са слоганом „Између планина и мора“. Сајам је најзначајнија туристичка манифестација у земљи и региону југоисточне Европе.

Овогодишњи Сајам био је усмерен ка опоравку и обнови туризма, грани привреде која је највише погођена у задње две године.

Туристичка организација града Сомбора је представила своју туристичку понуду на заједничком штанду Туристичке организације Војводине и локалних туристичких организација.

У петак 25. марта су на штанду ТО Војводине своје презентације имали Дида-Хорњаков салаш и СРП „Горње Подунавље“, са циљем промоције прелепе природе нашег краја, као и домаће кухиње која је такође мамац за туристичке посете нашем граду.

Поред поменутих презентација, дељен је промотивни материјал туристичких субјеката из Сомбора, а посетиоци су могли да дегустирају вина сомборских винарија.

На штанду Покрајинског секретаријата за привреду, на Сајму су се представили УЖ „ Стапарска ружа“, сарачка радионица „Ђуран“ и Раванградска пивара, победници конкурса „Најбоље из Војводине“, а на BeoWine се представила сомборска винарија „Врт“, добитница разних признања.

Последњег дана сајма извучене су награде посете нашем граду – VISIT SOMBOR .

Прва награда – Викенд за двоје у Сомбору.

Друга награда- Једнодневни излет за двоје у Сомбору.

Трећа награда- Вожња фијакером и посета СРП „Горње Подунавље“ за двоје.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије