Туристичка организација општине Оџаци наставља са промоцијом своје општине

Odzaci

Током протекле 2021. године, Туристичка организација општине Оџаци је забележила низ манифестација које су грађани бројним посетама означили као веома успешне. Обележавањем свих већих празника, као и успостављањем манифестација попут „Спржијаде” у Каравукову, „Гудијаде” у Српском Милетићу, „Тортијаде” у Лалићу, те организовањем бројних манифестација везаних за очување културног идентитета, Туристичка организација је на туристичкој мапи Србије забележила и ову општину.

Препознајући потенцијале, неопходну финансијску помоћ у реализацији активности пружио је Покрајински секретаријат за привреду и туризам. Добијена средства су, по речима Татјане Стојилковић из Туристичке организације општине Оџаци, искоришћена за снимање промотивног филма, кратког видео спота и штампу промотивног материјала, који има за циљ да још више приближи и омасови поменуте манифестације.

Своју промоцију, материјал ће имати на предстојећем Међународном сајму туризма у Београду, где ће се представити пун туристички потенцијал ове општине.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије