УД “Мали Принц” организовао још једну радионицу, све спремно за хуманитарни концерт 17. децембра

Radovi

Удружење доброчинитеља “Мали Принц” из Апатина организовало је још једну радионицу за своје чланове. Ново недељно окупљање обогатило је фонд Удружења новим уметничким делима, која ће се моћи погледати и купити на хуманитарном концерту “Претпразнична бајка”. Концерт ће бити одржан у Центру културе ПИК, у петак, 17. децембра, са почетком у 17 сати.
На изложбено-продајној поставци, осим радова чланова УД “Мали Принц” наћи ће се радови деце из ПУ “Пчелица”, ОШ “Жарко Зрењанин”, као и корисника Дневног боравка за особе са инвалидутетом и интелектуалним потешкоћама, док ће у забавном делу програма наступити деца припремне предшколске групе васпитачица Браниславе Пемац и Зоране Павићевић, члан “Малог Принца” Андреј Вукша, те музичари Снежана Регода, Душан Кљајић, Хана Томпа, Ена Ђорђевић и други.
Подсећамо, Удружење доброчинитеља „Мали Принц“ настало је 5. октобра 2021. године, као невладино, добровољно, непрофитно удружење грађана, с циљем подршке оболелој деци, особама са инвалидитетом, ретким болестима, те социјално угроженим категоријама, као и ради унапређења права и положаја особа са инвалидитетом и подршке њиховим породицама. Како би у будућности реализовали своје планове и циљеве, неопходна им је подршка целе локалне заједнице. С тим у вези, позивају све људе добре воље да их подрже и буду део њихове “Претпразничне бајке” у петак, 17. децембра.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије