Успеси атлетичара из Апатина се настављају

Atletski klub Apatin

Чланови Атлетског клуба „Апатин” су током викенда ређали значајне успехе на такмичењима широм Србије и иностранства.
На Ноћној уличној трци у Травнику, Ђуро Борбељ је у трци на 5000 метара остварио лични рекорд, али и оборио рекорд стазе.

На 1. Земунском полумаратону, у генералном пласману је у трци на 21 километар прво место заузео Денис Фируловић, а трећа места у својим категоријама заузели су Радомир Топличанин и Зоран Радичанин. Треће место, у трци на 7 километара, која је одржана у оквиру Земунског полумаратона, у својој старосној категорији заузела је Жаклина Клемен Митровић.

На 2. Врбаској трци, на деоницама од 5 и 10 километара, Александар Стајић је однео прво место у укупном пласману трке на 5 км. У трци на на 10 километара, док је друго место у укупном пласману освојио Душан Крстић. Марко Кокоанов је истрчао дебитантску трку за клуб и освојио треће место у старосној категорији (6. место у укупном пласману), у женској трци Милица Марковић освојила је треће место у старосној категорији (5. место укупно).

Наредног викенда, атлетичари овог апатинског клуба наступиће у Костолцу на полумаратону, а 17. септембра учествоваће на Првенству Србије у трци на 10 км, у Аранђеловцу.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs