У суботу у Апатину нови базар Светлану

Током прошле године грађани Апатина, али и Сомбора, су одржали неколико хуманитарних базара захваљујући којима су, поред бројних донатора, прикупљења средства за хитну интервенцију Светланиног лечења. Срећом, све терапије су добро прошле, резултати су очекивани и Светланино здравствено стање се побољшало.

Међутим, због свих бројних захвата, неопходна је вишемесечна терапија како би се организам опоравио и метастазе не би вратиле, а цена рачуна за лекове предвиђене терапије износи преко 14.000 евра. Тренутни број донација сакупљених путем СМС порука покрива само трећину те суме, тако да је неопходна помоћ породици у скупљању преосталих средстава.

Због свега наведеног Туристичка организација општине Апатин позива све људе добре воље да се одазову као излагачи или посетиоци базара, а који ће бити одржан у суботу, 12. јуна, у периоду од 9 до 12 сати, у пешачкој зони улице Српских владара у Апатину.

Сви заинтересовани излагачи могу се пријавити у просторијама Туристичке организације Апатин или путем телефона 025 772 555, до уторка, 8. јуна.

До тада свако од нас моћже помоћи тако што ће послати макар једну поруку 788 на број 3030. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on google
Google+
Share on email
Email

Тагови:

Најновије