Фантастична победа Милице Занзе на великом финалу Брзином до звезда

На стадиону Партизана у Београду данас (петак 18. јун 2021.) одржано је велико финале такмичења Брзином до звезда чији су организатори и партнери били Српски атлетски Савез и компанија Теленор.

Након квалификационих такмичења у 37 градова широм Србије, најбољих 8 девојчица и 8 дечака из сваког града -округа обезбедило је пласман на данашње велико финале.

Сјајну победу остварила је чланица АК Апатин и ученица Основне школе Жарко Зрењанин Милица Занзе, која је тријумфовала у квалификационој трци, полуфиналу и у великом финалу.

Квалификационо такмичење за наш округ одржано је 4. јуна на стадиону ОФК Младост у техничкој организацији Атлетског клуб Апатин, уз подршку Општине Апатин, Спортског савеза Општине Апатин, Општинске организације Црвеног крста Апатин и Културног центра Апатин. Такмичење у Апатину по оцени главног координатора Брзином до звезда оцењено је највећом оценом и који је одао признање Атлетском клубу Апатин, председнику Горану Чегару и координатору Бојану Томашевићу на изузетно коректној, квалитетној сарадњи и сјајној организацији квалификационог такмичења.

Координатор целе активности испред Западно-Бачког округа током реализације пројекта Брзином до звезда био је, Бојан Томашевић који обавља улогу тренера у Атлетском клубу Апатин који има и велики удео у сјајном резултату Милице Занзе чији је био тренер у протеклих четири године и заједничким радом остварили су велике успехе. 

Шампионка Милица Занзе за победу на такмичењу добила је летовање 7 дана у Грчкој за њу и породицу, мобилни телефон, такође за своју школу ОШ ”Жарко Зрењанин” Апатин освојила је велики плазма телевизор који је поклон од компаније Комтрејд, победнички пехар и златну звезду коју јој је уручио Слободан Бранковић, директор Српског атлетског Савеза, и још доста награда.

Западно – Бачки округ су на великом финалу у Београду представљали:

Девојчице:

1. Милица Занзе /2010. годиште./ ОШ Жарко Зрењанин – Апатин – капитен екипе 

2. Ања Воденичар /2010./ ОШ Доситеј Обрадовић – Сомбор 

3. Софија Цветковић /2010/ ОШ Аврам Мразовић – Сомбор 

4. Тамара Ракас /2010./ ОШ Младост- Пригревица

5. Нађа Ранђеловић /2010./ ОШ Мирослав Антић – Оџаци 

6. Каћа Ћирић /2010./ OШ Бранко Радичевић – Оџаци

7. Катарина Рајковић /2010./ OШ Вук Караџић – Дероње

8. Ана Шмит /2012./ ОШ Братство и Јединство – Бездан

Дечаци:

1. Урош Мандић /2010. годиште./ ОШ Жарко Зрењанин – Апатин – капитен екипе

2. Дарко Балог /2010./ ОШ Жарко Зрењанин – Апатин

3. Стефан Бачић /2011./ ОШ Иван Горан Ковачић – Сонта

4. Реља Лалић /2011./ ОШ Доситеј Обрадовић – Сомбор 

5. Андрија Орловић /2010./ ОШ Мирослав Антић – Оџаци

6. Стефан Бјелош /2011./ ОШ Никола Тесла – Кљајићево

7. Димитрије Чабрило /2012./ ОШ Братство и Јединство – Бездан

8. Валентин Марсел /2010./ OШ Нестор Жучни – Лалић

У пратњи деце на финалном такмичењу поред Бојана Томашевића, испред Апатина био је Никола Орељ, за децу из Сомбора била је задужена тренер АК Маратон Сомбор Мира Трифунов и насатвници из Основних школа са територије Општине Оџаци.

Подршку учешћу на данашњем великом финалу пружио је Општина Апатин.Спортски савез Општине Апатин и Општина Оџаци.

Г. Ч.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs