Фондација „Новак Ђоковић“ финансира опремање додатног простора у апатинским јаслицама

На основу Споразума о партнерској сарадњи на Пројекту инклузивног предшколског васпитања и образовања, који су потписали Министарство просвете, науке и технолошког развоја и Фондација „Новак Ђоковић“, у Предшколској установи „Пчелица“ у Апатину до краја године ће бити адаптиран и опремљен додатни простор намењен јасленом узрасту.

  • Фондација „Новак Ђоковић“ финансира активности на реновирању и пренамени постојећег простора површине 40 м2 у јаслени простор. Он би ускоро требао бити опремљен намештајем и неопходним дидактичким материјалом, потврдила је за Радио Дунав директорка ове установе Биљана Мандић.

Фондација „Новак Ђоковић“ већ годинама уназад реализује сопствене програме који су усмерени на боље услове за реализацију предшколског васпитања. План је да до краја 2022. године буде адаптирано и опремљено најмање 100 просторија у јавним објектима и постојећим предшколским установама.

Поред Апатина, у плану су радови у још 20 локалних самоуправа: Дољевац, Власотинце, Владичин Хан, Варварин, Трстеник, Брус, Краљево , Чачак, Обреновац, Стари град, Јагодина, Баточина, Свилајнац, Рача, Велика Плана, Бач, Шид, Нова Варош и Чајетина.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.