Апатинац Данијел Ајдук вицешампион у кувању рибљег паприкаша на овогодишњем „Сомборском котлићу“

У конкуренцији од 40 такмичара, Апатинац Данијел Ајдук освојио је високо друго место у кувању рибљег паприкаша на манифестацији „Сомборски котлић“, која је синоћ одржана у Сомбору. Како је изјавио за 025инфо, овај резултат још једном је потврдио да Апатинци кувају одличан рибљи паприкаш.

  • Сомборци су сјајни домаћини и цела манифестација је организована на врхунском нивоу. Веома се радујем што сам у Апатин донео још једну потврду квалитета нашег омиљеног јела, а по чему смо надалеко чувени. Надам се да ће епидемиолошка слика остати добра, те да ћемо нашим Сомборцима узвратити гостопримство на Апатинским рибарским вечерима, а које ће бити одржане од 22. до 25. јула, рекао је Ајдук за наш портал.

„Сомборски котлић“ одражан је синоћ, 26. јуна, на Тргу Светог Тројства у Сомбору. Званични почетак кувања паприкаша отворио је градоначелник Града Сомбора, Антонио Ратковић, паљењем прве ватре. 

Преко 200 учесника кувало је на једном месту, а укупно њих 40 такмичило се за ласкаву титулу најбољег.

Прво место у кувању рибљег паприкаша освојио је Томислав Јокић, друго Данијел Ајдук, док је трећи био Милош Здравковић. Награду највеселијег друштва освојила је екипа Предрага Kанурића, друго место екипа Слађане Kабић, а трећи међу највеселијима били су Гордана Ћирић и њени пријатељи. Најлепше аранжиран сто имала је Елизабета Kовач,  иза ње Михајло Жрвнар, а треће место је заузео Милош Алексић.

У забавном делу програма наступили су Маринко, Никола и Марко Роквић. 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs