Аir Serbia појачава саобраћај ка западу – Нове авио линије до Хановера, Нирнберга, Салцбурга

Air Serbia

Air Serbia наставља са снажном експанзијом своје мреже, успостављањем директних редовних летова из Београда ка две дестинације у Немачкој – Хановеру од 3. јуна и Нирнбергу од 6. јуна, као и летова ка Салцбургу у Аустрији од 7. јуна.

Уз најављено проширење мреже, српски национални авио-превозник ће саобраћати до чак осам дестинација у Немачкој – Берлина, Франкфурта, Штутгарта, Диселдорфа, Нирнберга и Хановера из Београда, као и Франкфурт Хана и Келна из Ниша, чиме ова држава постаје тржиште са највећим бројем дестинација Ер Србије.

– Историјски гледано, немачко тржиште је увек било од великог значаја за нашу авио-компанију. Успостављањем линија ка Хановеру и Нирнбергу, Аир Сербиа ће додатно ојачати своју позицију у Немачкој, повећати присуство у тој земљи и допунити постојећу услугу. С друге стране, увођење летова за Салцбург потврђује нашу посвећеност јачању ваздушне везе између Србије и Аустрије, која представља значајно тржиште за нашу земљу због бројне српске дијаспоре, али и пружа одличне могућности за одмор и скијање – изјавио је Бојан Аранђеловић, виши менаџер за планирање и оптимизацију реда летења у Ер Србији.

Српски национални авио-превозник ће између Београда и Хановера саобраћати три пута недељно током летње сезоне и два пута недељно по зимском реду летења. Летови Ер Србије до Нирнберга ће се обављати два пута недељно током целе године. Ер Србија ће до Салцбурга, своје друге дестинације у Аустрији, саобраћати три пута недељно током лета, односно два пута недељно током зиме.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.