Брајан Брковић гласачима псовао мајку напредњачку у новосадском насељу Лиман 2

Glasanje

Како преноси НСУЖИВО, Брајан Брковић, екстремиста, који себе представља као омладинског и еколошког активисту, јутрос је на бирачком месту у ОШ Јован Поповић у новосадском насељу Лиман 2 покушао да изазове инциденте тако што је гласачима, који су долазили на бирачка места да испуне своју грађанску дужност, псовао мајку напредњачку.

Инцидент је пријављен Изборној комисији и очекује се да надлежни државни органи реагују како би се спречиле овакве ситуације.

Како преноси портал нсузиво са лица места, Брковић и његови активисти, желе да прекроје изборну вољу грађана тако што купују гласове у истом насељу Лиман 2.

Подсетимо, како је портал НС Уживо јуче објавио, Брковић је са својом малобројном групом планирао насилне инциденте и провокације на бирачким местима широм Новог Сада, а јутрошњи инцидент само је доказ да је на делу њихов опасан сценарио.

Тако Брајанов побратим Миран Погачар у интервјуу за један други портал отворено најављује да ће се изборној вољи грађана супротставити насиљем!

Видео можете погледати ОВДЕ.

Као што је већ објављивано, трио Брковић-Багарић-Погачар већ се истакао малтретирањем трудница и пензионера на блокадама, пребијањем чак и својих активиста, али и неистомишљеника и нападом димном бомбом на урбанисте. Своје политичке ставове култивисали су кроз паролу “Србе на врбе” и скрнављењем националне заставе на Лиману.

НС Уживо позива грађане да не наседају на провокације шаке плаћених примитиваца који руже и руше град, а државне органе да раде свој посао и да не дозволе да пристојни Нови Сад на дан избора поново буде талац малобројне екстремистичке дружине.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs