Вандали из опозиције и на Дан жалости оскрнавили Градску кућу (ФОТО)

Novi Sad

Новосадска опозиција одржала је вечерас срамни протест, на дан када је у Србији започела тродневна жалост због трагедије која је целу земљу потресла.

Око 15 демонстраната опозиције окупило се вечерас испред Градске куће у центру града, где су покушали да се инфилтрирају међу окупљене суграђане, који су палили свеће за настрадале у масакру, како би представили да их је више.

Они су донели црни материјал са собом, Градску кућу њиме завили у црно и тиме оскрнавили један од симбола града. У питању су једне те исте особе, које одликује вандалско понашање и који се појављују на свим скуповима- од Шодроша до Градске скупштине и ГУП, а нови протест заказали за понедељак. Очигледно је да их ни Дан жалости у целој Србији није спречио на овакво вандалско понашање.
У првим редовима нашли су се Брајан Брковић, јавности и више него познат по својим екстремним испадима, као и омладинци Народне странке Борислава Боре Новаковића. Након што и овог пута ништа нису успели, протест је завршен након мање од пола сата.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.