(ВИДЕО) Културно-уметничким програмом почела дводневна манифестација Градског удружења пензионера

Хеклање

Данас је почела дводневна манифестација посвећена Међународном дану старијих особа, у организацији Градског удружења пензионера и уз подршку Града Сомбора. Ова манифестација одржава се већ неколико година, а састоји се од низа програма и активности за старије суграђане. Ирена Живановић, председница Удружења пензионера, истакла је да се у Удружењу труде да осмисле пригодан програм, у који се укључују највећим делом чланови Удружења, али и најмлађи Сомборци.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)


„Појачање су нам деца, која увек улепшавају ове наше приредбе и они су увек добродошли и њима се посебно радујемо“.
Данашњи програм састојао се од наступа хора Градског удружења пензионера, ученика ОШ „Братство јединство“, као и Средње музичке школе „Петар Коњовић“, а своју поезију читала је књижевница Теодора Зорић.
Иванка Огњанов, ПР Удружења пензионера, навела је да се октобар обележава као Месец старијих особа, те да се, осим културно-уметничког програма, организују бројне друге активности током читавог месеца. Она говори о садржају сутрашњег дела манифестације.
„Наши чланови који се баве уметношћу, који се баве сликарством ће изложити слике које ће бити продајног карактера. То ће бити мини Сајам. На мини Сајму ће, сем пријатеља и пословних партнера, са којима градско Удружење пензионера има дугогодишњу сарадњу, наши чланови који се баве разним рукотворинама, ручним радовима, корисним ситницама, изложиће на штандовима те своје производе, који ће моћи да се купе по пригодним ценама“.
Огњанов је нагласила да су сви заинтересовани добродошли на мини Сајам, који ће се одржати сутра, од 10 до 14 часова, у просторијама Градског удружења пензионера, на Венцу Петра Бојовића.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs