(ВИДЕО) Обележено 120 година постојања Црвеног крста у Сомбору

Povelja

Евакуационом вежбом и Свечаном академијом у Народном позоришту, данас је обележено 120. година постојања Црвеног крста у Сомбору. Тим поводом, градоначелник Антонио Ратковић и чланица Градског већа за област спорта, деце, омладине и здравства Антонија Нађ Косановић, уприличили су пријем руководству Црвеног крста и њиховим гостима из Покрајине.Биљана Клипа, секретарка Црвеног крста Сомбор, истакла је одличну сарадњу локалне самоуправе и виших органа Црвеног крста.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)


„Част нам је што заиста свих ових 120 година смо на услузи пре свега нашим грађанима, свима онима којима је помоћ потребна, уз наравно свестрану подршку и сарадњу установа што социјалне, што здравствене заштите и подршку наше локалне самоуправе и виших органа Црвеног крста“, рекла је Клипа.

Такође, она је истакла и да је данашњи дан обележен здруженом вежбом у нашем парку у Сомбору, где су заједно са представницима цивилне заштите, сектора за ванредне ситуације, Дома здравља, Службе хитне медицинске помоћи и Кармелићанске цркве организовали вежбу спашавања.

Обележавање је завршено Свечаном академијом у Народном позоришту, којој су присуствовали волонтери и сарадници.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.