(ВИДЕО) Сомборски боксери ускоро добијају свој ринг

Zajednička

Градоначелник Сомбора Антонио Ратковић и чланица Градског већа за област омладине, деце, спорта и здравства Антонија Нађ Косановић, уприличили су данас пријем за председника Боксерског савеза Србије Ненада Боровчанина и представнике Боксерског клуба Сомбор тренера Стојана Кнежевића и такмичаре Драгану Јовановић, Вукашина Тепића, Сејди Назифа и Омера Аметовића.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)


Током састанка разговарали су о учешћу БК Сомбор у регионалној лиги и Првој лиги Србије, као и подршци града и Боксерског савеза Србије.

Након пријема код градоначелника, Боровчанин је посетио тренинг БК Сомбор и том приликом уручио чек на 2,5 милиона динара, донацију Министарства омладине и спорта и најавио да ће Сомбор ускоро добити нови боксерски ринг, који ће омогућити лакшу и бољу организацију нових такмичења у нашем граду.

„БК Сомбор својим резултатима у екипној конкуренцији као првак Србије, затим у појединачној конкуренцији кроз заиста велики број првака државе, освајача разних трофеја на међународним турнирима, је показао и доказао да је један од водећих клубова у Србији. Школа бокса коју предводи Стојан Кнежевић заиста показује резултате и по масовности и по резултатима у рингу, али и по педагошком раду са свим полазницима школе бокса и заиста нам није било тешко да препознамо коме треба дати подршку“, рекао је Ненад Боровчанин, председник Боксерског савеза Србије.

Он је искористио прилику да још једном честита такмичарима БК Сомбор који су у последње време остварили заиста врхунске резултате попут освајања „Златне рукавице“ од стране Драгане Јовановић и освојено девето место Омера Аметовића на Светском првенству.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.