(ВИДЕО) Уручена признања најзаслужнијим апатинским полицајцима

policija

Поводом обележавања Дана Министарства унутрашњих послова и Дана полиције, данас је председница општине Апатин, Дубравка Кораћ, уприличила пријем за припаднике Министарства унутрашњих послова, Полицијске управе Апатин. Она је поздравила начелника Полицијске управе Сомбор, Јована Рељића и присутне госте, захваливши им се на преданом раду и посвећености служби. Кораћ је, такође, искористила ову прилику како би изразила задовољство квалитетном сарадњом између институција локалне самоуправе и Полицијске управе Апатин, а потом је уручила награде и признања апатинским полицајцима који су се у протеклом периоду истакли својим професионалним резултатима.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025info (@025info_tv)


„Желела бих да честитам свим припадницима Министарства унутрашњих послова њихов дан. Надам се да ћемо кроз овакве акције и подршке и награђивања и приближавања полиције грађанима, сви имати бенефите у виду веће безбедности“, истакла је Кораћ.
Поклони и признања за најзаслужније полицајце, према препорукама њихових колега, ове године, припали су Николи Родићу, Драгану Влатковићу и Жаклини Крпјан. Награђена полицајка, Жаклина Крпјан, која ради као форензички вештак у Групи за сузбијање криминалитета, истакла је значај овог признања.
„Ово представља признање за наш рад и подстицај да убудуће још боље обављамо свој посао. Ово је позив који се воли и у њему смо већ толико година да сви задаци су за нас победиви“, навела је Крпјан.
Поред председнице општине Апатин, догађају је присуствовао и заменик председнице, Радован Ђукић, а из локалне самоуправе истичу да ће тежити томе да сарадња и партнерство између општине и полиције остане на подједнако квалитетном нивоу и у будућности, са циљем да заједничким снагама чине територију општине Апатин безбедном.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs