(ВИДЕО) У Апатину креће „Недеља школског спорта“

Apatin

Сутра у Апатину званично почиње „Недеља школског спорта“, у оквиру које ће бити организован низ манифестација на тему спорта и бенефита које он са собом носи.
Како истичу организатори, Спортски савез општине Апатин, припремљен је велики број догађања за све млађе категорије али и за све спортисте који се редовно такмиче:“Имаћемо то само тестирање млађих категорија узраста од 12 до 18 година које ће одржати стручњаци из Покрајинског завода за медицину и спорт. Ми ћемо у среду 8.децембра имати једну радионицу, предавање у Дому културе од 17 до 19 часова где ће предавање да одрже Драгољуб Вељовић и наш прослављени одбојкаш Андрија Герић. „Недељу школског спорта“ ћемо завршити са поделом спортске опреме за наше све млађе категорије“, рекао је Радомир Радујко, генерални секретар Спортског савеза општине Апатин.
Радован Ђукић, заменик председнице општине Апатин је истакао да се овакав вид промоције спорта показао као исправним те ће бити настављен и у наредном периоду:„На основу пројекта који смо започели пред крај прошле године, одлучили смо да пред крај ове 2021. наставимо са тим, тако да смо одлучили да ову недељу која је пред нама посветимо спорту и младим селекцијама у спорту, деци од 12 до 18 година. Покушали смо у неком протеклом периоду да установимо који су то проблеми са којима се они сусрећу и шта је оно што је захтевно да би се они у што већем броју укључивали у спортске активности“.

Видео можете погледати ОВДЕ.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.