(ВИДЕО) У току асфалтирање улица у граду Сомбору

Asfaltiranje

Град Сомбор континуирано ради на улагању у област инфраструктуре. На територији Месне заједнице „Црвенка“ ради се на асфалтирању четири не асфалтиране улице. Тим поводом, радове су обишли градоначелник, Антонио Ратковић, начелница Градске управе, Јелена Велебит, члан Градског већа за област комуналне делатности и инвестиције, Ђорђе Зорић и представници МЗ „Црвенка“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)


Према речима Антониа Ратковића, градоначелника Сомбора, локална самоуправа је у буџету за ову годину издвојила средства за асфалтирање не асфалтираних улица у самом граду.
„Данас смо кренули са прве четири улице, асфалтирају се Бањалучка, Дворска, Славонска и Мали сокак, тако да ћемо наставити у наредним недељама и остале улице у самом граду. Очекујемо да у току дана буде готово комплетно ове четири улице, у дужини од преко 800 метара“, поручио је Ратковић.
Такође, он је најавио и планове за наредни период када је у питању асфалтирање улица у граду.
„У плану је Светог Архиђакона Стефана и Јована Дучића, након тога идемо у Горњу Варош и надамо се до краја године да ћемо успети неких 10ак улица да завршимо“, закључио је Градоначелник Града Сомбора.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.