Вучић честитао Васкрс

Vučić
Председник Србије Александар Вучић упутио је честитку његовој светости патријарху српском Порфирију, свештенству и монаштву, као и свим православним верницима, који Васкрс славе по јулијанском календару.

„Славећи тријумф Вечнога над непролазним, Вама, епископату, свештенству, монаштву и свим верницима од срца честитам Васкрс Сина Божијега.

Највећи хришћански празник – то вечито сведочанство новог живота – и ове године прослављамо у временима искушења са којим се сусрећу и наша Отаџбина и славни српски народ, али и цело човечанство. Желим да Васкрс буде најснажнији подстицај да, одлучно гледајући унапред, наставимо да унапређујемо нашу Републику Србију“, навео је Вучић.

„Уверен сам да ћемо, као и до сада, саборно и братски, показати мудрост, одлучност и решеност да новим искрама братољубља снажимо мир, толеранцију и просперитет српског народа. Честитајући Вам Васкршње празнике, желим да Вас Господ подржи у узвишеној служби Првојерарха наше Српске православне цркве“, написао је Вучић у честитци, уз традиционални поздрав „Христос васкрсе“!

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs