Кула: Друштвена одговорност за безбедније и лепше детињство

Предузеће „Сигма“ Кула још једном је показало да је друштвену одговорност кад год је то неопходно. Ова компанија је данас у Основној школи „Иса Бајић“ у Кули почела поделу дезинфенкционог средства за руке, које је обезбеђено за ученике свих основних школа у кулској општини. Како је речено приликом  данашње посете овој школи, биће подељено укупно 3.024 бочица поменутог средства.

Директорка школе Мирјана Ивић Михајловић је истакла да је школа отворена за све људе доброг срца, који су спремни да помогну и истовремено се захвалила компанији „Сигма“ и локалној самоуправи што заједно са свим просветним радницима у кулској општини настоје да се на што лакши и безбеднији начин превазиђе тренутна епидемиолошка ситуација.

  • „Сигма“ је једини произвођач дезинфенкционих средстава на бази хипохлорита у Југоисточној Европи, која су при томе успешно тестирана на сузбијању свих врста вируса, гљивица и бактерија. Компанија је одлучила да одређену количину својих производа донира основним школама у кулској општини, како би деца имала што безбеднији и сигурнији боравак у васпитно образовним установама.
  • Трудимо се колико год можемо да помогнемо и да се одужимо на неки начин локалној заједници у којој фирма ради, рекао је Александар Колић, маркетинг представник „Сигма“ д.о.о Кула.

Председник општине Кула Дамјан Миљанић је похвалио добру сарадњу локалне самоуправе и „Сигме“ обилазећи Дневни боравак у овој школи. Председник је у разговору са малишанима саслушао њихове потребе и жеље и како је рекао, договорено је да ђаци направе списак онога што је по њиховом мишљењу најпотребније у боравку, а локална самоуправа ће се трудити да им испуни жеље.

Уручивању донације и обиласку школе данас су присуствовали и Владимир Ђуровић, председник Скупштине општине Кула и Љубица Тијанић, помоћница председника општине Кула.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs