Након 12 година Школа пливања поново у Кули

Kula Škola plivanja

Мноштво генерација своје прве пливачке кораке учило је на базену у оквиру Рекреационог центра. Са гашењем, најпре „Кулских штофова“ које је било власник, а недуго затим и Рекреационог центра, те самим тим и базена, најмлађи суграђани су били приморани да у околним местима иду на часове пливања.

Јован Васиљевић, инструктор пливања са вишедеценијским искуством, не крије своје задовољство што опет има прилику да учи најмлађе чарима пливања и изражава очекивања да ће ова школа бити пракса и у годинама које долазе: „После дванаест година смо опет на нашем омиљеном месту, на базену. Ово је стварно једно предивно место и базени су одлични, вода је исправна, бистра и чиста. Имамо велики одзив непливача који су, морам да кажем, веома успешни у пливању, положили су данас испит, тако да сам презадовољан. Учење пливања је моја љубав, тако да ми је велико задовољство да после дуго година опет радим са децом. Уписали смо стотинак деце, док је у овој групи код мене њих 29 и сви су успешно положили. Упис друге групе почиње сутра и надамо се да ће се овај тренд успеха наставити. Има назнака пливачког талента код њих, а издвојио бих малог Ердељија који има одличну леђну технику. Не чуди ме што је огроман афинитет према пливању присутан, јер је Кула одувек била расадник пливачких талената“.

Рекордна посећеност и огромна количина позитивне енергије доказ су среће и одушевљења што локална средина опет има базен и што ће неки нови клинци моћи да се подиче дипломом стеченом у Кули.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.