Паметна клупа и за новосадске ученике

Ученици Основне школе „Ђорђе Натошевић“ од сада ће на располагању имати паметну клупу која, поред могућности пуњења телефона, нуди приступ интернету и информисање о актуелностима и распореду наставе.

Иновативне клупе додељују се као награда за изванредан успех ђака у оквиру пројекта „Паметне клупе за основне школе“ који је покренут од стране Министарства просвете у сарадњи са компанијом „Страwберрy енергy“.

Директор ОШ „Ђорђе Натошевић“ Недељко Ђорђић рекао је да је паметна клупа намењена креативним и вредним ђацима, који су, уз подршку наставника и родитеља, успели да и у ванредним околностима успешно уче и напредују.

ПР менаџер кабловског оператора Супернове Ивана Бајовић, захваљујући којој је обезбеђена паметна клупа за новосадске основце, истакла је да је циљ да се младима обезбеди квалитетно образовање у дигиталном окружењу, које ће их инспирисати да и сами померају границе.

Супернова паметна клупа, захваљујући соларној енергији ученицима омогућава приступ едукативној платформи са лекцијама, тестовима знања, играма и другим занимљивостима. У оквиру пројекта „Паметне клупе за основне школе“ од новембра прошле године клупе су добили основци у Новом Саду, Београду и Крагујевцу, док ће у наредном периоду бити реализоване донације за преосталих осам од укупно једанаест одабраних школа у Србији, наводи се у саопштењу.

Фото: Пиxабаy

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.