Резултати апатинских фудбалских клубова протеклог викенда

sport

Фудбалери „Младости“ су освојили прве бодове у пролећном делу првенства. Они су, на стадиону крај Дунава, минималним резултатом 1:0 победили трећепласирану „Младост“ из Турије. Апатинци су са 22 освојена бода, једанаестопласирани тим Војвођанске лиге Север.

Фудбалски клуб „Братство“ из Пригревице је, у 19. колу Подручне фудбалске лиге Сомбор, у Силбашу, победио екипу „Наша Звезда“, резултатом 0:2. Пригревчани су и овог пута потврдили доминацију у овом рангу такмичења и задржали максималан учинак од старта сезоне.

Свилојевачки „Тереквеш“ је, у 16. колу Међуопштинске лиге Сомбор први разред, претрпео тежак пораз у Стапару од другопласираног „Хајдука“, а резултат на крају меча је био 5:0 за домаћина. „Тереквеш“ је дванаести на табели са 14 бодова, пет више од „Задругара“ из Српског Милетића, који је у зони испадања.

Овог викенда настављено је такмичење у Међуопштинској лиги Сомбор други разред, а клубови из општине Апатин су забележили победу и реми. Сонћански „Динамо“ је на свом терену славио против „Јединства“ из Светозара Милетића резултатом 4:1, док је „Јединство“ са Рибарева у дербију кола као гост резултатом 2:2 поделило бодове са Телечком. „Салашари“ су други на табели са 18 освојених бодова, пет мање од првопласираног ПИК-а, док су Сонћани претпоследњи са шест бодова.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs