Сомборска улица Георги Димитрова добила ново рухо

Sombor

Радови на изградњи коловоза у улици Георги Димитрова у Сомбору, приведени су крају. Вишегодишњи проблем недостатка тротоара такође је решен, а уређена је и стаза до Великог католичког гробља. На лицу места разговарали смо са градоначелником Сомбора, Антониом Ратковићем, који нам је дао више информација како о самим радовима, тако и о њиховој важности.

“Комплетно је пресвучен део од улице Матије Гупца до Великог католичког гробља. Оно што је најбитније, урађено је 200м пешачке стазе, с обзиром да се овде налази и вртић и да је велики проблем био то што су деца до вртића долазили коловозом у овој улици. Свакако да је урађена и хоризонтална и вертикална сигнализација, и веома је битно за све нас, и са аспекта безбедности саобраћаја, што смо успели да реконструишемо ову улицу”, истакао је градоначелник.

Ратковић је додао и да ће локална самоуправа наставити да ради на уређењу улица, како у самом граду Сомбору, тако и у другим насељеним местима на територији Града, а све у циљу што бољих услова за живот и свакодневно функционисање свих грађана.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on google
Google+
Share on email
Email

Тагови:

Најновије