Сомборска ЈКП наставила уређење Града и насељених места

Уређење града

Протекле недеље, јавна комунална предузећа „Зеленило“, „Простор“ и „Водоканал“, наставила су са пословима свакодневног уређења Града и насељених места.

Радници Одељења за механизацију и одржавање Јавног комуналног предузећа „Зеленило“ Сомбор, почели су са пословима бетонирања справа на новом дечијем игралишту, које ће се налазити на Шикарском путу у Сомбору. Према налозима које издаје
Одељење за комуналне делатности Града Сомбора, радници Одељења за одржавање парковског и јавног зеленила, вршили су орезивање дрвореда на више локација. Такође, раднице задужене за послове уређења и одржавања парковског зеленила вршиле су свакодневно чишћење паркова у Сомбору.

На основу Уговора са Градом Сомбором, радници грађевинског сектора ЈКП „Простор“ Сомбор, привели су крају радове на објекту у оквиру стадиона Фудбалског клуба “Станишић” из Станишића. Након унутрашњих радова који су подразумевали молерско-фарбарске радове, као и изградњу тоалета и туш кабина, приступило се завршним радовима на замени кровног покривача. Упоредо са радовима на гробљима у насељеним местима, одвијају се и радови на градским гробљима којима управља Јавно комунално предузеће “Простор” Сомбор. На Великом православном гробљу, радници грађевинског сектора тренутно изводе радове на бетонирању дела плоче, за укупно осам гробница за две особе. Све додатне информације у вези куповине гробница, заинтересовани грађани могу добити позивом на број телефона 066/440-455.

Запослени на пословима одржавања водоводне мреже сомборског „Водоканала“, свакодневно су радили на испирању водоводне мреже у Сомбору, а санирали су и кварове у Кљајићеву и Станишиу.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.